Over ons

Wij zijn DHI Techniek BV. Onderdeel van SamenStromen. Onze expertise ligt in het installeren van zonne-installaties.

Over ons

Wij zijn DHI.

Team

Wij zijn een dynamisch team die oog heeft voor mekaar. Onze Teamleider draagt zorg voor al ons personeel, zodat iedereen de zorg en aandacht krijgt die hij/zij verdient! Naast onze Teamleider staat ook ons Technische Leidingevende. Hij is dé duizendpoot binnen ons bedrijf. Natuurlijk zetten we ook onze monteurs in het zonnetje. Deze kanjers staan voor je klaar tijdens de installatie!

 

Zie ook SamenStromen.nl 

Service en Garantie

Lees onze brochure
Door hier te klikken

 

De 3 i's 

DHI komt oorspronkelijk vanuit Den Hartog Installaties. Nu we een mooie groei hebben meegemaakt hebben we een nieuwe betekenis mogen geven aan deze naam. 

Waar staat de i voor ? 

De i van Installeren

Natuurlijk, we zijn een installatiebedrijf dus de i van Installeren mag niet ontbreken! We installeren niet alleen zonnepanelen, maar zijn ook werkzaam op het gebied van automatische deuren en slagbomen. 

De i van Investeren

"Ons hart gaat uit naar mensen."
We investeren daarom ook graag in onze eigen mensen met aandacht en zorg. Maar ook in mensen buiten het bedrijfsleven om. We sponseren goede doelen met een deel van de winst die we maken. We Investeren maandelijks in het leven van een kind in armoede. Zo kan hij naar school, ontvangt hij kleding en schoenen en mag hij ook eens een cadeautje uitpakken op zijn verjaardag. 

De i van Internationaal

We zeiden het al eerder, we installeren niet alleen zonnepanelen maar ook automatische deuren en slagbomen. Dit doen we al meer dan 10 jaar samen met onze Belgische partner. Maar onze Internationale hand gaat verder dan dat. We hebben al eerder installaties mogen doen in Zweden, België en straks ook in Zuid-Afrika! 

#replace title#